Acana Wild Prairie

710 ден8.094 ден

Инспирирани од нашите огромни плодни ливади, богати почви и недопрени езера, Acana Wild Prairies има уникатни регионални состојки кои се испорачуваат свежи од западните канадски фарми и води.

Богата храна со кокошка, мисирка, јајца несени во гнезда и диво ловени риби од нашите студени северни езера, кои секојдневно се пренесуваат секојдневно во однос на цел плен™, што ја прави оваа храна посебна и вкусна.

Ограничена со јаглени хидрати и богата со протеини, ја дава врвнота грижа за кучињата во сите раси и животни фази. Затоа Акана ја има насекаде довербата на љубителите на милениците.

За дополнителни информации:

https://acana.com/our-foods/dog-foods/regionals/wild-prairie/

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,