Antos Gold Пилешко филе

300 ден

Почасти го твоето другарче една вкусна награда без да имаш чувство на вина, бидејки овие грицки имаат само една состојка- а тоа е пилешко месо! Одличен избор за награда во секое време.

100 гр

Категорија: Ознаки: , , , ,