Basic Handmade голема плава коска (new)

900 ден

Линијата Basic Handmade е изработена со голема прецизност која цели кон елеганција и едноставност без компромис. Вашите омилени форми- срце, круг и срце сега ќе бидат повеќе привлечни благодарение на прекрасните бои. Колекција за оние кои ја сакаат едноставноста.

Made in Italy

Категорија: Ознаки: , ,