Универзален шампон (Protein Plus)

740 ден

Протеин плус шампонот е за почеста употреба, збогатен со млеко од овес, свила и протеини од ориз за нежно и длабинско чистење на крзното. Има ефект на  хидратација и ја омекнува кожата, со балансираната pH вредност е идеално за нежно чистење и дава прекрасен сјај на крзното. Помага за полесно расчешлување, за сите врсти на крзно.

Со 98% природни и био состојки, без парабен и pH неутрален.

250ml

Категорија: Ознаки: , ,