Biospotix Пипети

290 ден

Производот BIOSPOTIX пипети (ампули) на природна база за кучиња е природен репелентен раствор базиран на ГЕРАНИОЛ и природни есенцијални масла за ефикасна превенција од надворешни паразити. Благодарение на растителниот комплекс на состојки и секако ГЕРАНИОЛ, Биоспотикс производите се ефективно, природно и еколошко решение за контролирање на штетните инсекти.

BIOSPOTIX производите обезбедуваат ефективна заштита против болви, крлежи и комарци.

BIOSPOTIX производите ги штитат милениците на природен начин благодарение на Гераниол кој ги дехидрира и задушува, т.е. ги блокира дишните патишта на инсектите. Ги дехидрира јајцата и ларвите на инсектите.

Биоспотикс пипетите (ампулите) се прошируваат низ целото тело на миленикот благодарение на масното ткиво. Се аплицира екстерно и количината е сосема доволна да биде ефективна без да има дејство врз крзното на миленикот.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , , ,