Brain Train Интерактивна играчка Athena

1.100 ден

На многу кучиња им недостасува ментална и физичка стимулација, најчесто поради досада, ниска активност кои може да доведе до деструктивно однесување.

Физичка активност како и ментална стимулација се многу важни активности за нашите кучиња уште додека се мали. Со оваа интерактивна смарт играчка секогаш може да го предизвикаш твоето куче на повеќе начини. Грицките на оваа играчка може да ги откријат со поместување на дрвените квадратчиња на лево или десно со што се отвараат грицките или празните места.

Кога поминувате повеќе време со Вашето милениче тогаш работите заедно за подобра комуникација, дресура и однесување. Одлична активност и за анксиозни миленици.

Димензии: 25 цм

Категорија: Ознаки: , , , ,