Cat mate Автоматска хранилка

5,450 ден7,000 ден

Автоматска хранилка со дигитален тајмер – оваа хранилка го храни твојот миленик  во точното време иако Вие не сте во домот за време на викенди наутро рано или пак кога сте неколку дена на одмор. Соодетно е да се користи за мека и сува храна, а бидејќи има додаден дел ICE PACK кој ја одржува храната свежа. Со LCD тајмерот ја местите кое време Ви одговара и може да ги прегледате на екранчето. Штом времето ќе се подеси тогаш може да бидете сигурни дека Вашето милениче ќе го добие својот оброк баш на време!

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , ,