Церea Дентал коска со ориз

200 ден

Вкусни вегетаријански коски од ориз се лесно дигестивни и се прилично издржливи. Нивниот состав е од сите природни состојки  кои помагаат во освежување на здивот како и ги одржуваат забите чисти без каменец. Специфичната текстура дозволува да ги фатат убаво со забите и за ги чвакаат.

Се препорачува и за мали кутриња.

Цена за едно парче.

Категорија: Ознаки: , , , , ,