Charms “I’m The King”

800 ден

Кога ќе се спои креативноста заедно со имагинацијата во рацете на нашите искусни артисти, резултатот е една прекрасна серија на интересни тагчиња! Колекцијата Charms од My Family кои се рачно декорирани и обоени, во форми кои ги следиме постојано на нашит социјални медиуми, стикери, пораки. Така ги рдоловуваме нашите чувства и секогаш може да бидеме креативни кога сакаме да изкажеме нешто. Оваа колекција има голем избор на форми и дизајни како и оние кои се фанови на спортот!

Made in Italy

Категорија: , , Ознаки: , ,