Closer Pets Автоматска хранилка C500 (5 оброци)

9.000 ден

Запознајте се со Вашиот омилен аксесоар во Недела наутро- С500 Автоматска хранилка со дигитален тајмер. Знаеме дека ни требаат денови за одмор, а некогаш крзнениот аларм наутро за барање на храна не е секогаш добра идеа кога ни треба уште некој саат одмор. Затоа знаеме дека оваа хранилка тука успешно ќе Ви помогне да дојдете со заедничко решение со твоето милениче!

Оваа автоматска хранилка ќе ги сервира омилените оброци на твоето милениче во однапред програмираните саати кои вие ќе ги поставите и со тоа ќе имате слободно попладне или некој саат сон екстра наутро!

Оваа хранилка е соодветна за мокра и сува храна, која во долниот дел има дел кој помага да се одржи температурата на храната (ice packs) за да биде свежа и во соодветна температура. Овој модел е доволно заштитен за миленикот да не може да ја отвори.

Соодветно за следните миленици:

  • Едноставно за користење, со дигитален тајмер со кои може да одредите 4 посебни оброци и еден екстра дел за храна за првиот оброк
  • Пет големи прегради за храна во која собира до 330гр (мерка за сува храна) која е доволна за две големи мачки и едно мало куче
  • Две пакувања за ладење кои ја одржуваат храната свежа
  • Лесно за чистење, во машина може да се перат горниот капак и преградите за храна
  • Безбедна за миленици и без опасност за отварање
  • Можност за прицврстување на дрвена подлога за поголема стабилност, доколку е потребно
  • Потребни се 3 х АА батерии (не се вклучени во пакувањето) за 12 месеци