CORE Protein Bites од пилешко и шумско овошје

160 ден

Нашите Wellness CORE протеински залчиња се со пилешко месо и шумско овошје, кои се идеални за дресура и награди за твоето милениче. Кучињата ги обожаваат бидејќи се крцкави и идеално одговараат со нашите Wellness CORE паучи и мокра храна. Комбинација од вкусен протеин и здрави анти-оксиданси за да го поддржат доброто здравје на твојот миленик.

170 gr