Fish Dlight Залчиња од лосос

320 ден

Грицки со експлозивен вкус на лосос на кои не може кучињата да му одолеат. Идеална големина за залчиња за дресура во секое време кога твоето куче заслужува да биде наградено. Лосос како прва и единствена состојка, без шеќери и додатоци.

100gr