Flexi Extreme со лента

2.400 ден3.850 ден

  • Сите поводници се до максимум 5 m
  • Специјално дизајнирани за килажа до max. 65 kg
  • Засилена лента [ flexi® X11-Tape ] за да издржи интензивно влечење и сила
  • Еластична лента која е практична за користење
  • Со рачка на која се приспособува големината
  • Гумирана и мека рачка
  • Може да се комбинира со LED светлосниот систем или мултибокс

Еластичен елемент за балансирање

Еластичен стоп додаток само кај Xtreme кој ја балансира силата на тегнењето и дава комфорт на Вашите прошетки.

Екстремно издржлива лента од гризање [ flexi® X11-Tape ]

Екстремно издржлива лента за екстремни услови со специјални барања.

Систем на стопирање и кочење
Тестирана и докажана технологија со брза реакција со допир на едно копче за кочење или туркање напред за стопирање.
Приспособлива рачка
Не само што е ергономична, туку истата може да се прилагоди  доколку е потребно повеќе простор за рака или кога носите ракавици. Затоа без разлика на големината на раката, миленичето е во одлични раце!
Приспособување на правец на лентата
Благодарение на системот за водење кој е доведен до совршенство со безброј тестови, оваа лента може да се движи во сите насоки без да се скине или заплетка.
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,