Flexi Leather Brown

11,000 ден

  • Поводник со должина до 5м
  • За кучиња до 25кг
  • Изработено од високо квалитетна кожа
  • Издржлива лента со кожен крој

 

Ремек-дело

Претварање од секојдневен производ во одличен. Од внатрешната се наоѓа производ кој е многу пати тестиран и докажан со механизмот на Flexi. Од надворешната страна производот е завршен со високо квалитетна и издржлива козја кожа. Flexi Leather се рачно завршени производи од искусни занаетчии и се продава во премиум кутија.

Прецизност во фината кожна обвивка

Кожата не само што има свиленкасто чувство на допир, ракувањето со оваа кожа е исклучително.

Не прави компромис

Flexi Leather е екстраваганција која може да си ја дозволите. Сепак, кожата е чувство кое не може да се спореди со ниедно друго.

Механизам на лента

Благодарение на голем број тестови кои се направени на Flexi лентата, може без проблем да се ракува без да се заглави механизмот.

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,