Flexi Neon Pink – tape

1,600 ден1,950 ден

Новата колекција FLEXI NEON доаѓа во повеќе бои кои имаат поголема улога покрај прекрасниот изглед-  тие се целосно рефлективни!

Со рефлективна лента во боја и страничен рефлективен панел кој Ви ја зголемува видливоста за време на ноќните прошетки.

Во повеќе бои. Компатибилно со FLEXI Multi Box.

Водич:

S – до максимум 15 кг / M – до максимум 25 кг

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,