Flexi Puppy пла

1.500 ден

За мали кутриња со големи соништа! Специјална колекција за оние кои за прв пат го откриваат светот надвор 🙂

  • Модел достапен само со лента, во две бои
  • Засилена лента [ flexi® X11-Tape ] за да издржи грицкање од малите запчиња
  • Ергономски изглед и сјаен дизај, различен од сите модели на Flexi
  • Моделот не е компатибилен со Flexi Multibox
Категорија: Ознаки: , ,