Gladiator играчка гума со јаже

1,100 ден

Играчка за голема и силна раса на кучиња, Gladiator колекцијата на играчки е супер издржлива и за активните кучиња кои сакаат да влечат и тегнат.

Боцките помагаат исто така и за чистење на забите. Силна и издржлива играчка за дресура или играње со влечење.

Димензии: 18 cm

 

 

Категорија: Ознаки: , , ,