Gladiator Рагби топка со јаже Extreme

710 ден

Gladiator е линија на играчки специјализирана за голема раса на кучиња или за оние кои сакаат да гризаат! Направени од природна гума која е издржлива и за оние со силен угриз.
Играчка која комбинира гумена рагби топка од природна гума, со нерамнини кои помагаат во чистење на заби, и цврсто јаже кое поднесува игра со саати!
Димензии: 12 cm
Забелешка: Ниту една не е неуништлива, секогаш надгледувајте го Вашето куче додека си игра за да се спречат повреди.

 

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,