Gourmore корен за кучиња Medium

850 ден

Избери правилна закуска за твоето куче која е од целосно природни материјали, а тоа се овие корења од Erica Arborea. Овие закуски се директен извор на калциум, фосфор и останати минерали кои се потребни за правилно функционирање на дневно ниво.

300-500gr

Категорија: Ознаки: , , , ,