Grizzly Wild Alaskan масло од лосос

1,050 ден1,650 ден

НАЈКОМПЛЕТНИОТ ИЗВОР НА ОМЕГА-3 МАСНИ КИСЕЛИНИ

Максимални Омега придобивки

Со мешавина од диви рибини масла од Алјаска, овој додаток на Омега-3 ги обезбедува нашите највисоки нивоа на EPA и DHA за поддршка на срцето на вашето домашно милениче, органите, функциите базирани на нервите, вклучувајќи видот, имунолошкиот систем, плодноста, здрава кожа и крзно.

Диви, не од фарма

Grizzly Salmon Plus™ е направено само од диви уловени, одржливо собрани, од длабоки водни извори на Алјаска – риби кои го поминале целиот свој живот барајќи храна богата со хранливи материи. Добиеното масло содржи избалансирана мешавина на вредни омега нутриенти, како и својствени антиоксиданси и витамини.

Одржливи, со висок квалитет

Маслата за Grizzly Salmon Plus™ се извлекуваат од риба која е соодветна за човечка исхрана,  благодарение на генијалната идеја на нашиот основач за заеднички лоцирање на нашите погони на истите локации каде се наоѓаат и оние за човечка употреба.
Наместо да фаќаме (или одгледуваме) риби за да ги направиме нашите масла, ние ги користиме сите диви фатени риби од човечка класа, кои веќе не се наменети за човечка исхрана, што ги почитува скапоцените морски ресурси, истовремено обезбедувајќи на вашето домашно милениче  најквалитетно рибино масло.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , , , ,