Hushtag Pink bone со розева гума XL

1.050 ден

Колекцијата Hushtag се револуционерни- нивната сила е во тишината. Благодарение на комбинацијата од метал и гума, тие не прават врева воопшто, траат многу долго и се многу удобни. Ова привезоче никогаш нема да тропка додека се шетате и нема да смета воопшто. Покрај овие придобивки, оваа колекција е претставена од прекрасни и живи бои, разни форми и материјали- и секако за крај имаш хромирани или мат. Што ти се допаѓа, тоа можеш и да го најдеш.

Made in Italy

Категорија: Ознаки: , ,