Julius-K9 Рефлективен тренинг-поводник јаже

1,780 ден

Овој поводник е лесен и удобен на рака, но е супер силен и издржлив истовремено. Засилено со кожа на деловите кои се повеќе изложени за да се добие поголема стабилност и безбедност. Соодветно е за комбинирање со било кој градник или поводник, а дополнително плетените флуросцентни ленти помагаат за добра видливост во темна околина.

Должина: 220 cm

Категорија: Ознаки: , , ,