Julius-K9 Силиконски тањир жолт

470 ден710 ден

JULIUS-K9® тањирче за вода или храна е практичен аксесоар кој навистина ќе Ви помогне кога сте во движење со  миленичето.

Лесно се отвара и затвара па така нема да Ви е проблем да го носите секогаш со Вас. Со додаток кука која може да ја прикачите на торба, ранец или каиш.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , ,