Julius-K9 Color & Gray ремче со рачка црно

1,350 ден1,450 ден

 Колекцијата Color&Gray®  на Julius K-9 сега достапна и како околувратник со рачка, со максимална ширина за поголема удобност на вратот на кучето. Рачката која е додадена е да ти помогне на тебе за побрзо да го задржиш кучето, таа треба да се прицврсти со лепенка која е дополнително додадена за овој модел, па така ти имаш поголема контрола кога кучето е без поводник.
Овој модел е со дополнителни тестови за идржливост на материјалот, D- прстенот како и пластичниот клипер за да нема никаква можност да се отвори ако е правилно наместен, со цел максимална безбедност и цврстина.
Како и останатите модели на Color & Gray колекцијата, овој модел може да се најде во повеќе весели бои, се суши многу брзо и е високо издржлив. Соодветен е со останатите производи на истата колекција и е произведена во Германија и се OEKO-TEX® сертифицирани.
Достапно во две големини:
  • (S) Должина: 38-53 cm, ширина: 40 mm
  •  (M ) Должина: 49-70 cm, ширина: 50 mm

Забелешка: Оние кучиња кои се склони кон влечење или несигурни кога шетаат, се препорачува околувратникот да се користи заедно со градникот за поголема контрола и безбедност на кучето.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,