KONG Bat-A-Bout Firefly

460 ден

  • Блескави LED топчиња кои ја осветлуваат цела играчка за забава во денот или во темно
  • Рефлективните крила поттикнуваат да ги бркаат и ловат
Категорија: Ознаки: , , , ,