KONG Better Buzz Cigar

440 ден

  • Идеална големина за подавање и бркање
  • Богато со KONG Premium North American Catnip
  • Издржлив материјал и штосен дизајн
  • Должина и форма која поттикнува игра
  • Супер за соло игра и интерактивна
Категорија: Ознаки: , , ,