KONG Bounzer Ultra

1,300 ден

  • Ултра-издржлива играчка за активна игра, направена од дебела гума за да трае подолго
  • Може да се сплеска и стисне со заби што ја прави уште поинтересна
  • Со оригиналната форма на KONG играчките, никогаш не знаеш на која страна ќе скокне што ја прави играта супер возбудлив!
  • Со текстура за да биде подобра за фаќање

 

Категорија: Ознаки: , ,