KONG ChewStix Ultra Stick

860 ден1,000 ден

  • Со вистинско дрво за безбедно џвакање
  • Со вкус на сланина за да поттикне игра и гризање
  • Крцка кога се гриза за да зголеми интерес
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,