KONG Connects Window Teaser

600 ден

KONG Connects се тука да ги поттикнат мачките за физичка активност и развој на нивните инстинкти со игри на ловење, бркање и скокање. Оваа играчка на стапче се лепи на прозор или било која стаклена површина и со тоа слободно паѓа малата птица прикачена на стапчето. На тој начин ги предизвикува да скокаат и да го бркаат со цел да успеат да ја уловат играчката во која што има додадено и KONG Premium North American Catnip

  • Идеално за соло игра
  • Со крцкави звуци и катнип
  • Поттикнува дневна активност

 

Категорија: Ознаки: , , , ,