KONG Corestrength Ball

690 ден790 ден

  • Нешто најдобро од KONG со повеќе слоеви за кучиња кои сакаат за гризаат
  • Со текстура за чистење на заби
  • Дизајнирано за игри кои траат долго време
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: ,