KONG Cozie

920 ден

  • Делукс комфорт играчка
  • Екстра слој за поголема издржливост
  • Свирка за да поттикне активна игра
  • Идеална за игра во домот
  • Слатки животинчиња како плус занимација
Категорија: Ознаки: , , ,