KONG Crackles Winkz Cat

430 ден

  • Крцкави звуци за крцкање со шепи
  • Мек плишан материјал
  • Флексибилен материјал за играње Caticorn за гушкање
  • Со додаден KONG Premium North American catnip
  •  Идеално за долга игра по дома
Категорија: Ознаки: , , ,