KONG Dental with Rope

1,220 ден

  • Со единствен дизајн Denta-Ridges™  кој ги чисти забите и истовремено е одлична играчка за гризање
  • Памучното јаже помага во одржување на орална хигиена
  • Природна, издржлива KONG Classic Rubber и памучно јаже за разновиден материјал за гризање
  • Полнета гума заедно со уникатен дизајн за интерактивна игра
  • Made in the USA. Globally Sourced Materials.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: ,