KONG DuraMax Ball

530 ден

  • Трајна KONG-crafted K-100 материјал кој ги задоволува инстинктите на кучињата
  • Флексибилниот материјал ги држи окупирани подолго време
  • Површина со текстура и нерамнини
  • Соодветно за игра во и надвор од домот
  • Различната површина помага во чистење на забите
  • Со свирка
Категорија: Ознаки: ,