KONG Extreme Dental

2,050 ден

  • Уникатниот дизајн со Дентал-линии за чистење на забите
  • KONG Extreme е за кучиња кои сакаат да гризаат
  • Изработено во USA

Димензии: 13цм

Категорија: Ознаки: , , ,