KONG Extreme Tires

1,280 ден

  • Играчка во форма на гума од издржливата KONG Extreme за упорни гризачи
  • Може внатре да се наполни со грицки за повеќе занимација
  • KONG Extreme е за кучиња кои сакаат да гризаат
  • Изработено во USA

Димензии: 11цм

Категорија: Ознаки: , , , ,