KONG FetchStix with Rope

800 ден

  • Идеална играчка за фрлање и враќање која е многу побезбедна од стапче
  • Лесно за фаќање бидејки има плетено јаже на краевите и помага за влечење
  • Свирка и крцка за да поттикне поголема заинтересираност
  • Три јажиња за полесно фаќање, идеално за играње
  • Повеќе материјали за забава со гризање
Категорија: Ознаки: ,