KONG Flexball

1,100 ден

  • Издржлива топка за гризање, играње и интерактивна игра
  • Флексибилна форма која се враќа одма што се прекине со гризање
  • Со мали рачки кој ја прават лесна за држење во уста и активности
Категорија: Ознаки: ,