KONG Flyer Extreme

1.250 ден

  • Издржливата гума на KONG е одлична варијанта од класичното фризби, само што ова може да се превитка и е побезбедно за играње
  • Поттикнува здрав начин на игра и поттинкува инстинкт за играње
  • KONG Extreme е за кучиња кои сакаат да гризаат
  • Изработено во USA
Категорија: Ознаки: , , ,