KONG Gyro

1.200 ден1.340 ден

  • Занимација која се врти и превртува на секој допир
  • Во топчето се става храна или грицки
  • Самостојна играчка
  • Ментално стимулативна
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,