KONG Gyro Cat

600 ден

  • Занимација која се врти и превртува на секој допир
  • Во топчето се става храна или грицки
  • Самостојна играчка
  • Ментално стимулативна
  • Се користи наместо храниллка за мачиња кои брзо јадат
Категорија: Ознаки: , , ,