KONG Infused Tippin Treat

750 ден

  • Играчка која шири мирис на катнип и поттикнува игра
  • Со додаден свеж вистински катнип
  • Пердувчето може да се извади
  • Самостојна играчка
  • Се ротира и паѓаат грицки
  • Се користи наместо храниллка за мачиња кои брзо јадат