KONG Occasions Birthday Balloon blue

1,150 ден

  • Роденденска играчка која е супер за активна игра
  • Долгото јаже го поттикнува инстинктот за тегнење и тресење
  • Крцка и шушка за да го интригира
Категорија: , Ознаки: , , , , ,