KONG PlaySpaces Bungalow

1,620 ден

  • Мало затворено место е идеално за мачиња
  • Место каде може да ги чуваат играчките
  • Лесно за склопување и преместување
  • Димензии: 42х42 см
Категорија: Ознаки: , ,