KONG Pull-A-Partz Yarnz

500 ден

  • Супер мека играчка како волнено топче
  • Прстен кој ја спојува целата играчка со лепенка, крцка
  • Мало и лесно глувче скриено внатре како изненадување!

Димензии: 12цм

Категорија: Ознаки: , , ,