KONG Refillabless Бубамара + катнип

530 ден

KONG Refillables е впечатлива линија на играчки за мачиња кои светкаат и доаѓаат со мало шишенце катнип кој се полни во играчката. Слатки, сјајни играчки кои ги поттикнуваат нивните ловечки инстинкти и се секогаш со свеж катнип па така сите мачиња се инспирирани за уште една рунда на брканица по дома! Со додаден KONG Premium North American Catnip.

  • Впечатливи дизајни кои поттикнуваат игра
  • Играчката се отвара и затвара за да се додаде катнип
  • Со вклучен катнип
  • Лесна играчка која е идеална за игра и брканици
Категорија: Ознаки: , , , ,