KONG Rewards Tennis

860 ден1,100 ден

  • Забавна играчка со издржлив материјал од која паѓаат грицки
  • Идеално е за замена наместо класичен тањир за оние кучиња кои имаат проблем со храна или тежина
  • Супер за соло занимација
Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: ,