KONG Rewards Wally

1,150 ден

  • Постојаното движење поттикнува заинтересираност
  • Одлична замена за тањирче или slow feeder
  • Неочекувани движења кои исфрлаат грицки за активирање на инстинктите
  • Гумираниот материјал го затишува звукот за тивка игра
  • Може да собере до 120гр храна
  • Лесно се отвара за перење и дополнување
  • Соодветно за сува храна или грицки

Димензии: 13 cm