KONG Safestix

1.550 ден

  • Безбедна варијанта од дрвено стапче или гранка
  • Заоблен краеви за поголема безбедност и сигурна игра
  • Издржлив материјал- одличен за фрлање и бркање со повеќе кучиња
  • Се витка и отскокнува за да биде потешко за фаќање
  • Не потонува во вода
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,