KONG Shakers патка

1,030 ден

  • Пригушена свика идеална за тресење и играње
  • Внатрешна дебела текстура за задоволување на инстинктите за гризање
  • Идеална играчка за шетање низ домот
  • Изглед на фламинго за да биде супер интересно
  • Пригушената свирка ги поттикнува кучињата да си играат подолго
Категорија: Ознаки: ,